söndag 2 maj 2010

Uppdatering

Jaa, om man ska försöka dra till med en liten uppdatering av läget.

Kom ner i onsdags, träffade en av cheferna som körde oss till vårat blivande hem. Väl där mötte min kära syster oss och presenterade oss för en välstädad lägenhet. Vi packade upp våra väskor och solade lite på balkongen, sedan bar det av till affären där vi inhadlade nödvändigheter i form av frukost, handdukar, tandborste ect. På kvällen gick vi och hämtade Robin på jobbet så vi kunde gå och äta tillsammans. Helt ok mat! Efter det var det sovdags.

I torsdags träffade vi en del blivande jobbarkompisar då det var en så kallad quiz night. Tydligen någonting som jobbet gör varje torsdag. Det var roligt, Inte själva frågesporten, den var alldeles för svår, men kvällen vart lyckad ändå.

På fredagen var det partydags! Vi gick först och åt med stora delar av jobbet, sedan bar det av till en bar med kareoke då man fick se några arbetskamrater perform, vissa med större framgång än andra! Efter det gick några av oss till casinot, killarna för att spela och tjejerna för att dansa. Och oj vad det dansades, det var helt sjukt. Inte för min del, nej, men The Dancing Queen som ligger bredvid mig dansade tills skorna brann. Det var väldigt roligt att kolla på och jag gjorde mitt bästa för att hänga med. Kvällen avrundades kring halv fem då det fick vara nog!

Lördagen var den slappaste dagen på länge. Vaknade, eller rättare sagt väcktes, kvart i ett av Robin. Gick upp och åt frukost, åkte och handlade, kom hem och sov några timmar till. Åt tacos, lade oss i sängen och såg film, sedan somnade vi igen. Skön dag!

Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag och DQ ska i alla fall handla inför veckan som kommer. Vi har gjort en matlista och varit jätte duktiga! Sedan får vi se, imorgon är ju första dagen på jobbet så det blir väl inte allt för sent i säng ikväll!

Till alla er som vill nå mig eller DQ så har vi bestämmt oss för att vara inloggade på Skype hela tiden, antingen på min adress: my.de.klonia, eller på hennes: anna.ahlen! Så ni kan nå oss när ni vill.
Tänker på er alla där hemma, hoppas ni har det bra!

Tills nästa gång, ha det bra! Ät, läs och sov mycket / My de Klonia


6 kommentarer:

  1. Keep us updated...

    SvaraRadera
  2. åå va kul att ni verkar ha det så bra!
    Bra idé med skype. Jag ska skaffa ett konto nu ikväll :) <3

    SvaraRadera
  3. Låter som ni har det bra :) har ni skaffa er nya nr. eller? så jag vet om man ska smsa...

    vi får höras snart! Hölsa anna aka DQ

    Puss & kram //Hanna B

    SvaraRadera
  4. Hej
    Hoppas första dagen gick bra! Här är det tomt efter dig. Skulle gärna vilja ha allt det där som det innebär att bo med dig...till och med irritationsmomenten....du vet vilka!
    Fixar skype ikväll om det går.
    Var varsam med dig. Älskar dig.

    SvaraRadera
  5. hej lilla vän saknar dig kul att se att ni har det bra ta hand om varandra
    puss o kram mamma2

    SvaraRadera
  6. Hej.
    Har strul med telefon på alla sätt det går och har inte lyckats med att komma fram till Kim (för att kanske kunna prata med dig) eller ordna skype. Janne ska hjälpa mig i kväll och jag håller tummarna att vi kan höras senare.
    Kram
    Längtar

    SvaraRadera